Friday, 30 August 2013

Sakit itu Nikmat

Sakit ???

Macam-macam jenis penyakit ada kat dunia ni..
*nak list satu2 nanti sampai esok pun x habiss kan..huhu.

Kita di uji oleh Dia, sebab Dia sayang kita... *syukur alhamdulillah.. :'(

MUNGKIN . Dia rindu kita ? Dia nk kita "telifon" Dia, sebab kita ter-lupa Dia.. 
*jangan time sakit atau di landa musibah je ingat Dia ye ! >.<

MUNGKIN . Dia nak hadiah kan something yang baik-baik untuk kita ? 
*setiap dugaan / kesakitan / musibah tu kan pasti ada hikmah di sebalik nya.. THINK POSITIVE ! :)

MUNGKIN MUNGKIN MUNGKIN . dan MUNGKIN . bape banyak mungkin daaaaa >.<

Kita sebagai hamba nya, bila di uji harus lah KUAT dan TABAH tempuhi nya yaa..

In Sha Allah, besar ganjaran yang menantii.. :)

*mood : menahan nafsu makan . doktor x kasi makan yang merapu2 ..HUHUHUUU ~~ T_T

***p/s : pada yang x faham word melayu "mungkin" tu apa ? mungkin = maybe .

2 comments:

  1. heheee..kesian dia kena menahan nafsu makan..
    sabar yea... ada hikmahnya..kelak boleh makan mcm2...just tunggu sahaja bila tiba masanya tu :)

    ReplyDelete
  2. hehehee x sabar nak makan ayam !

    ReplyDelete